Thursday, March 4, 2010

hUuuiShh .. ;p

hallU ..
dh lmE x bKk blOg kn .. miSs u sO mUCh .. ! ! ; )
brU lPs stUdy , thiS stUrday adE tESt eCO mal .. ! !
hOPefUlly lEh wat yg t'baik .. ammminn .. : )

hah ! smlm dPt rUmatE brU , tP diE lOm chEck-in lg .. ;p ari ahad t kOt ..
kitOrg 1 blK mCm x sElesa cKit dPt rUmatE brU sBb dr awal sEn kitOrg dOk b'3 jEe dlm blK ..
almari yg kSOng dh jd kn almari awam utK smpn brg2 kitOrg .. ;p
n thEn smlm brU lah sbUk2 nK amEk brg maSing2 sBb dh adE org nK gnE .. hEhe ; )
hah ! lg 1 , our futUre rUmatE ni brU lPs acCidEnt laSt mOnday kOt x slh nyE , trUk jgK lah lUka2 kat kaKi diE 2 ..

1 mOre thing , diE tiBe2 xnK mSg .. ! ! diE ckP diE nK undUr kn diri wat sEmentara waKtu .. ! mSlh nyE sKrg ni , dO hE rEally nEed tO dO that .. ? ? ? aaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrgghh .. ! !

adiOs ..

3 comments:

Anonymous said...

alahh...duduk uitm pon free tak kan dapat roomate baru pon nak keco....die ade hak kat situ.... ni time die susah..... time kau susah.... ade kau pk ape yang orang cakap??? ade kau pk yang kau ni cari orang bile kau susah je....

ayu said...

mmg lah diE pn adE haaaaaaaaaaaaakkkkkkk .. tP timE t'sEPit mCm ni brU nk cri org ..

Anonymous said...

macam bila kau tersepit kau tak cari org...bila dah senang kau lupa org tu...ade kau pk???